Βαθμολογία

Φιλική νίκη Ηλυσιακού, 3-1 τον Αήττητο Σπάτων

Φιλική νίκη με 3-1 πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) ο Ηλυσιακός κόντρα στον Αήττητο Σπάτων.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου έφτασε στη νίκη απέναντι στο συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής που προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Football League με αντιπάλους τον Αστέρα Αμαλιάδας, τον Εθνικό και τον Ηρόδοτο.

Ύστερα από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο δεν είχαμε κάτι αξιόλογο εκτός από ένα δοκάρι του Νικλητσιώτη για τα Σπάτα, στην επανάληψη ο Ηλυσιακός σκόραρε τρία τέρματα πριν μειώσει με πέναλτι ο Κρητικός στα τελευταία λεπτά.

Στο 20' το δοκάρι για τον Αήττητο με τον Νικλητσιώτη, με τον Ηλυσιακό να ανοίγει το σκορ με τον Τριανταφύλλου. Με δυο τέρματα ο Μάλτσι έκανε το 3-0, ενώ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρητικού η ομάδα των Σπάτων μείωσε στο τελικό 3-1.

Ηλυσιακός (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντάρας (66' Λώλος – 85' Καπατσώρης), Κατσίβελας (75' Χρήστου), Μέξης, Πιπίνης (70' Σταμούλης), Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος (62' Κονδύλης – 83' Μουρούτης), Σαμιώτης (56' Αμανατίδης), Γκέζος (52' Ιωάννου), Μάλτσι, Ρενάτο (62' Σουλελές), Τριανταφύλλου (80' Ροσσιάν).

Αήττητος Σπάτων (Πάρης Κωνσταντακοπουλος): Μιχελής (72' Τσέλιος), Μουστάκης, Μουστάκης, Βιδάλης (77' Κωλλαράς), Χριστοφιλέας (77' Ηρακλής), Κωστόπουλος (83' Μωυσιάδης), Τσέπας (68' Ρουσάκης), Κατσικογιάννης (66' Γκούμας), Τσιλιγγίρης (52' Καλογέρης), Νικλητσιώτης, Φαρινόλα, Κρητικός.