Βαθμολογία

Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Παπαδόπουλος

«Δίκαιο αποτέλεσμα» χαρακτήρισε την ισοπαλία στη Δράμα με την τοπική Δόξα, την Κυριακή (15/4), για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, ο προπονητής του ΟΦΗ τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές του σημειώνοντας ότι… «Η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για να μιλήσω στους παίκτες μου, για θέματα νοοτροπίας. Οι παίκτες μου οπισθοχώρησαν, χωρίς να υπάρχει λόγος και δεν ήταν στα πλάνα μας».

Επίσης, υποστήριξε ότι… «η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος».

Όσο για την εικόνα του αγώνα, είπε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και σκοράραμε πρώτοι. Παράλληλα είχαμε και δυο καλές αντεπιθέσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές. Οι δυο αναγκαστικές αλλαγές μας αποσυντόνισαν. Η Δόξα πήρε την κατοχή, αλλά μας έκανε μόνο ναι ευκαιρία στη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και πάλι καλές στιγμές και σε δυο φάσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση».