Βαθμολογία

Σβαρνόπουλος: «Παίξαμε παιδικό ποδόσφαιρο»

Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, η Αναγέννηση Καρδίτσας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία γνώρισε την ήττα (2-0) από τη Σπάρτη. Ο Θωμάς Σβαρνόπουλος αντικατέστησε τον αποβληθέντα Γιώργο Βαζάκα στη συνέντευξη Τύπου και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την εικόνα των Θεσσαλών. Όπως είπε χαρακτηριστικά «παίξαμε παιδικό ποδόσφαιρο» ενώ στάθηκε και στην απουσία του Σουντουρά. Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός αρχηγός της ΑΣΑ:

«Συλλυπητήρια για την οικογένεια που έχει χάσει το παλικάρι.  Ήταν και από την Καρδίτσα. Δείξαμε ακόμη μία φορά το πρόσωπό μας, όπως είμαστε στα εκτός έδρας. Αντί για ανδρικό ποδόσφαιρο δείχνουμε παιδικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας δεν μπήκε σε καμία φάση του παιχνιδιού σωστά, χάσαμε πριν το παιχνίδι τον Σουντούρα, που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας. Δεν έπαιξε μαζί μας. Οι παίκτες είχαν βασιστεί σε ένα σχέδιο, δεν μπόρεσαν να το δείξουν μέσα στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παλέψαμε, είχαμε τις φάσεις, δεν μπήκε το γκολ. Αν έμπαινε ένα γρήγορο γκολ, μπορεί το παιχνίδι να άλλαζε. Αλλά και πάλι, δεν ήμασταν αυτοί που θα μπορούσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι. Η Σπάρτη το έδειξε από την αρχή. Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Δύο γκολ για εμάς αμφισβητούμενα, αλλά άκουσα ότι δεν ήταν, ήταν καθαρά γκολ. Συγχαρητήρια στη Σπάρτη. Συγχαρητήρια, το πάλεψαν από το πρώτο λεπτό, εμείς δεν το θέλαμε και δεν μπορούσαμε να το πάρουμε.

Να υποσχεθώ στον κόσμο της Καρδίτσας να έρθει την άλλη Κυριακή στο γήπεδο για να δει ένα άλλο παιχνίδι, η ομάδα θα παλέψει. Χρειαζόμαστε ακόμη τρία παιχνίδια και δύο εντός  την άλλη Κυριακή και Τετάρτη. Θα παλέψουμε για  να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία.  Συγχαρητήρια στη Σπάρτη, μπράβο τους, το πάλεψαν, μακάρι να μείνουν στην κατηγορία, έχουν ωραίο γήπεδο, είναι ωραίος αγωνιστικός χώρος και θα θέλαμε να έρθουμε και του χρόνου εδώ να παίξουμε και να δείξουμε ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο».