Βαθμολογία

Πολυβόλο και πιο κοντά η άνοδος για το Κιλελέρ

Πραγματικό πολυβόλο το Κιλελέρ στο αποψινό (15/4) παιχνίδι με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους τους οποίους νίκησε με 8-1 για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έφτασε τους 64 βαθμούς και απέχει πλέον μόλις δυο βαθμούς από την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ, αν και υπάρχει ενδεχόμενο να μην χρειαστεί καν βαθμό, αν η Μελία, την οποία αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική δεν κατέβει στα τελευταία παιχνίδια.

Για το Κιλελέρ πέντε τέρματα σημείωσε ο Αλέξης Τζατζάκης, δυο ο Κώστας Κουσιώρας και ένα ο Αποστόλης Κασσιός, ενώ οι πρωτοπόροι είχαν και τέσσερα δοκάρια για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, δυο με τον Κουσιώρα και από ένα με τους Φαρμάκα και Τζατζάκη.

Μόλις στο 3' ο Κουσιώρας με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης επίσης με πλασέ στο 22' έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Στο 38' ο Τζατζάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, πέτυχε το 3-0 με τους Αμπελόκηπους να μειώνουν σε 3-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τζατζάκης με πλασέ έκανε το 4-1 και στο 66' ο Κασσιός, που είχε περάσει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στο ματς έκανε το 5-1. Το σουτ του Τζατζάκη στο 71' έφερε το 6-1 για να πετύχει άλλα δυο τέρματα ο χαρισματικός άσος του Κιλελέρ.

Αρχικά στο 81' με προβολή κάνοντας το 7-1 και το κερασάκι στην τούρτα ήταν δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας, Παλάσκας, Καρακάνος, Παπαδημητρίου (70' Μπάλλας), Βράκας (62' Κολοβός), Γαγάρας (62' Κασσιός), Φαρμάκας, Κουσιώρας (79' Γκέμας), Τζατζάκης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ