Βαθμολογία

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-0

Με ένα πέναλτι του Άντονι Μουνιέ στο 58' ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και έδειξε σημάδια ζωής, παρά την ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Ατρόμητο να ξεκινάει καλύτερα και να χάνει σημαντικές φάσεις με τους Μπρούνο και Ντιγκινί, όμως ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του σταδιακά και αφού απείλησε με τον Μουνιέ, έφτασε στο νικητήριο γκολ, ύστερα από καθαρό πέναλτι του Μάντσον στον Κουρμπέλη.

Οι Πράσινοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μυστακίδη στο 82', μια εξέλιξη που όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Τζανδάρης, Κάτσε (76' Μολίνς), Λουντ, Μουνιέ (84' Στάικος), Λουτσιάνο (64' Μυστακίδης), Δώνης.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (80' Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (62' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μπρούνο (62' Ντάουντα).