Βαθμολογία

Πέρασε από το Ελευθεραί ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας (PICS)

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη κόντρα στο Ελευθεραί με σκορ 0-3 την Κυριακή (15/4) για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν κακοί και δεν μπόρεσαν δικαιολογημένα να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς. Aπό την άλλη η Μελιβοία πήρε βαθιά ανάσα με αυτό το τρίποντο.

Στο 19’ ο Γιαννακός ξέφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με σου έκανε το 0-1. Στο 40’ ο ίδιος παίκτης έκανε την ασίστ στον Καπετάνο και αυτός έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Κουκουφίκη για το 0-2.

Στο 43’ ωραία άλλαξαν οι Μαυρουδής Γ. με τον Χατζή Κ., ο Κουρούκας πήρε την κεφαλιά την έστειλε όμως άουτ. Στο 53’ καλό σου του Καπετάνιου έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Κουκουφίκης και στο 68’ τετ α τετ βρέθηκε ο Καπετάνιος όμως και πάλι ο κίπερ του Ελευθεραί ήταν εκεί!

Στο 87’ ο Καπετάνιος άδειασε την άμυνα και με σουτ έκανε το 0-3. Στο 91’ ο Κουβαράς έκανε το σουτ απέναντι από τον Κουκουφίκη αλλά ο τελευταίος ήταν πάλι εκεί.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Ευστρατίου, Αετόπουλος (83’ Βαρσάμης), Νέλι, Μέκρας Χ., Χατζής Γ., Ράχης, Χατζής Κ., Κουρούκας (55’ Ρουμελιώτης), Μαυρουδής Γ. (73’ Γεωργολόπουλος), Καββαδίας (73’ Μέκρας Γ.).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Κώστας Παπαρίζος): Κοσμάς, Καπετάνος, Μαλαχτάρης, Γιαννακός (85’ Τσάκουλης), Πλατσάς, Μάνσε (92’ Καψάλης), Ντούμος (87’ Κουβαράς), Παπαρίζος, Μυλωνάς, Δαλαμπύρας (91’ Ντόμπρα), Λαδάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Αναστασίου, Αρχοντής.