Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Επηρεαστήκαμε από το… κρύο γκολ»

Στο γρήγορο γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 74ο δευτερόλεπτο στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα. «Νομίζω ότι όταν δέχεσαι γκολ στο 2ο λεπτό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι πιθανότητες να πάρεις κάτι θετικό μειώνονται αισθητά. Πρέπει να κάνουμε καινούργια διαχείριση στο ρόστερ που έχει μείνει. Τα παιδιά επηρεάστηκαν από το κρύο γκολ που φάγαμε. Έπρεπε να αναθεωρήσουμε τις τακτικές μας, να αλλάξουμε σχηματισμό και μέχρι τη φάση του Σπιριντόνοβιτς δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε. Όταν δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ σε αυτό το λεπτό από τον ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να σταθείς μετά ή να ανασυνταχθείς γρήγορα» σημείωσε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης και συμπλήρωσε. «Μετά το γκολ του ΠΑΟΚ οι ψυχολογίες αντιστράφηκαν τελείως. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός στο πρώτο μέρος. Εν μέρη κατορθώσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε και το γκολ με τον Ντουρμισάι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι περισσότερο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. «Για εμάς έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού πλέον. Διεκδικούμε την 5η θέση και θα παλεύουμε μέχρι και το τέλος, μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για τον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης (17/4), ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε… «Ανέκαθεν ήμουν ρεαλιστής και το 1-3 του πρώτου αγώνα, μας αφήνει ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς και πολλά παιδιά είναι πολύ κουρασμένα και αν πρέπει να διαλέξω, θα δώσω έμφαση στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τις όποιες λίγες πιθανότητες έχουμε, θα κοιτάξουμε να τις εξαντλήσουμε, πάντα με την σωστή διαχείριση στο ρόστερ».