Βαθμολογία

Παπαβασιλείου: «Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Καλλιθέα το Σάββατο (14/4), συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο τεχνικός των Αρτινών, Σάκης Παπαβασιλείου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την ομάδα του «Ελ Πάσο» τόνισε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν ακόμη καλύτερα, υπογραμμίζοντας ότι αν συνεχίσουν έτσι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα απολύτως.

Επίσης, επισήμανε ότι στόχος όλων είναι να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξή του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο παιχνίδι μετά τις γιορτές του Πάσχα. Να ευχηθώ χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θεωρώ ότι έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Σε κανένα σημείο δεν δεχτήκαμε πίεση, είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Έκαναν μόνο 2-3 σουτ έξω από την περιοχή, τα οποία ήλεγχε ο τερματοφύλακάς μας. Δεν παρουσιάσαμε όμως το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουμε τους τελευταίους 3 μήνες. Λόγω των διακοπών, λόγω θερμοκρασίας, οι ποδοσφαιριστές μου επηρεάστηκαν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε τελικές προσπάθειες, πολύ καλές συνεργασίες, δημιουργικό ποδόσφαιρο και κλασικές ευκαιρίες. Άρα θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Τέτοια ματς με τέτοιες ομάδες κρύβουν κινδύνους αν δεν είσαι σοβαρός, αν δεν είσαι πειθαρχημένος, τότε μπορείς να δεχτείς ένα τέρμα και να τρέχεις χωρίς λόγο και αιτία. Να συγχαρώ για τους παίκτες μου που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, έδειξαν πάθος, ψυχισμό και αγωνιστικότητα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αρκεί να είμαστε όπως τους τελευταίους τρεις μήνες».

Για το αν είναι ασφαλής η ομάδα εν όψει της συνέχειας:

«Θεωρώ ότι αν ισχύσει το -3 στον Πανσερραϊκό, στη Σπάρτη και στον Παναιγιάλειο, η ομάδα έχει μεγάλο μαξιλαράκι για τη συνέχεια. Θα πρέπει όμως στη συνέχεια στα δύσκολα ματς που έρχονται, να δείξουμε το πόσο πολύ δουλεύουμε και το πόσο καλή εικόνα έχουμε. Είναι στοίχημα για εμάς να παρουσιάσουμε την ομάδα που ξέρουμε, που ζητάει ο κόσμος και την αποκλειστικότητα που έχουν οι παίκτες να χαίρονται, να δημιουργούν και να παράγουν πολλές επιθέσεις. Έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν από εδώ και πέρα. Το πλάνο μας δεν έχει σχέση με τις κάρτες. Θα δώσω ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές ώστε να μου αποδείξουν ότι και τη νέα σεζόν θα είναι κοντά μας. Να δείξουν τις αρετές τους, το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και μέσα από τον βασικό κορμό που έχουμε, να δείξουν το πλουσιοπάροχο ταλέντο που διαθέτουν».

Για τον κόσμο:

«Να τους ευχαριστήσω που ήταν κοντά μας, που έρχονται σιγά - σιγά και πιστεύουν σε αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι αυτοί που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο είναι οι ποδοσφαιριστές με την προσπάθειά τους, η διοίκηση με τον αγώνα της. Να έρθει να δει μετά από 40 χρόνια ποδόσφαιρο. Ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, δημιουργούμε ευκαιρίες και στόχος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο ασφυκτικά. Να αγκαλιάσουν όλοι αυτή την προσπάθεια».

Από την πλευρά του ο Νίκος Κουσίδης τόνισε:

 «Είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε φάσεις που δουλεύουμε στην προπόνηση. Εγώ και οι συμπαίκτες μου προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Παλέψαμε για τη νίκη. Μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ. Δεν θα σταματήσουμε τη δουλειά, ώστε να χαίρεται ο κόσμος που έρχεται. Παίζουμε ένα όμορφο ποδόσφαιρο που έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ήμουν άτυχος στην αρχή. Έχω παλέψει για να επανέλθω, το βλέπω στον εαυτό μου ότι έχω επανέλθει. Θέλω να αποδείξω ότι είμαι στην ομάδα και τα δίνω όλα, ώστε και να παραμείνω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».