Βαθμολογία

Παντελίδης: «Αν είσαι φλύαρος και δεν πετυχαίνεις γκολ...»

Την ήττα στη Λιβαδειά γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του κόντρα στον Λεβαδειακό και το πλήρωσε. Αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης, λέγοντας σχετικά: «Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο, γιατί ο Λεβαδειακός, ειδικά μέσα στην έδρα του είναι πάρα πολύ σοβαρός. Είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορείς να την κερδίσεις. Παρ' όλα αυτά, θεωρώ πως στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία και ελέγξαμε το παιχνίδι. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Αν κάνεις τόσες ευκαιρίες, αν είσαι φλύαρος και δεν πετυχαίνεις γκολ με τις φάσεις που κάνεις, τότε και ο αντίπαλος θα βρει τη στιγμή του. Αυτό πληρώσαμε, τη σκέψη που είχαμε στο τελευταίο κομμάτι, την αστοχία και την ατυχία μας. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη του. Εμείς θα σηκώσουμε το κεφάλι και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Έχω μετρήσει τέσσερα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα με τη Λαμία, τον Πανιώνιο, με τα Γιάννενα και σήμερα που έχουμε ξεπεράσει τις 20 κλασικές ευκαιρίες και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Σε τέσσερα παιχνίδια δηλαδή έχουμε πάρει 2 βαθμούς, έχουμε σκοράρει μια φορά και έχουμε πετύχει 1 γκολ. Κάποια στιγμή θα το πληρώσεις αυτό. Έγινε σήμερα και το πληρώσαμε».

Ενώ για το αν ο στόχος της πέμπτης θέσης είναι ακόμα εφικτός, ο τεχνικός των Αρκάδων ανέφερε: «Κάθε Κυριακή έρχεται πιο κοντά ή απομακρύνεται. Έτσι θα γίνεται μέχρι τέλους».