Βαθμολογία

«Να μας γίνουν μάθημα για του χρόνου τα φετινά λάθη...»

Απογοητευτική είναι η φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό, κάτι που αναγνωρίζει ο Λεονάρντο Κούτρης και ο οποίος τονίζει ότι θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για του χρόνου.

Μιλώντας το Σάββατο (14/4) στη Νοva, o αριστερός μπακ των Πειραιωτών δήλωσε: «Φέτος ήταν μια κακή χρονιά για το σύλλογο. Το ότι δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και πως μείναμε έξω από το Κύπελλο θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό για τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Που κάθε χρόνο έχει ως στόχο το τρόπαιο. Θεωρώ ότι τα λάθη που έγιναν φέτος να μας γίνουν μάθημα για τη συνέχεια. Και θεωρώ ότι η διοίκηση από την πλευρά της θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να νικήσει σε όλα τα παιχνίδια. Κι αυτό που μένει να κάνουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνoυμε είναι να κερδίσουμε τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Θα κοιτάξουμε πρώτα το ματς της Δευτέρας με την Κέρκυρα. Είναι ένα επικίνδυνο ματς, καθώς η Κέρκυρα ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία της. Θα είναι “σφιχτή”, θα είναι δύσκολο να τους διασπάσεις. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω πώς με τη βοήθεια του κόσμου, που θα τον έχουμε μετά από καιρό στο πλευρό μας, να μας δώσει τη δύναμη που μας δίνει πάντα και να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να κοιτάξουμε από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το ότι θα έχει ξανά κόσμο το «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Κέρκυρα: «Εντάξει, είναι δύσκολο αυτό για μας. Γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας και το στήριγμά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας».

Για το πώς είναι το κλίμα εντός των τειχών και των αποδυτηρίων: «Ο καθένας έχει καταλάβει τι λάθη έχει κάνει κι έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας. Θεωρώ ότι έχουμε συμμαζευτεί λίγο μεταξύ μας, έχουν μιλήσει μεταξύ μας και έχουμε πει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο με τέσσερις νίκες»

Για το αν πρόλαβαν οι παίκτες να γνωρίσουν τον Πέδρο Μαρτίνς: «Όχι, δεν τον έχουμε γνωρίσει».