Βαθμολογία

«Θα εξαντλήσουμε τις μαθηματικές μας ελπίδες»

Η ήττα με 1-0 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης το Σάββατο (14/4) γκρέμισε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία της Καλλιθέας. Ο Νίκος Παντελής αναγνωρίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες να καταφέρει η ομάδα του να σώσει τη χρονιά, ωστόσο όπως τόνισε όσο υπάρχουν ελπίδες οι παίκτες του θα αγωνίζονται μέχρι αυτές να εξαντληθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Συγχαρητήρια στον Καραϊσκάκη για τη νίκη και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Στις τρεις ημέρες που είμαι εδώ προσπαθήσαμε, όσο μπορούσαμε, να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πιο αμυντική τακτική και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε σε κόντρα επίθεση. Δεν τα καταφέραμε και σε μία ανύποπτη φάση και άσχημο χρονικό σημείο δεχτήκαμε ένα γκολ και πήγαμε στο ημίχρονο με το εις βάρος μας σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αφενός με τις αλλαγές σε πρόσωπα που έγιναν και αφετέρου με την αλλαγή σχηματισμού, ήμασταν πιο επιθετικοί, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε πολύ καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι.

Είχαμε απέναντί μας μια έμπειρη και καλή ομάδα και δεν φανήκαμε επικίνδυνοι για να ισοφαρίσουμε. Κρατάω την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, θα τις εξαντλήσουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τώρα που έχουμε τα δύο τρίποντα άνευ αγώνα να δουλέψουμε διαφορετικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο τελικό με τη Σπάρτη».

Από την πλευρά του ο Απόστολος Κουτογλίδης ανέφερε: «Έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πρέπει να δούμε ακόμα πιο σοβαρά το πρωτάθλημα, γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Μπορούμε να παλέψουμε, είμαστε πολύ δυνατοί παίκτες και χαρακτήρες, το πιστεύουμε όλοι. Μέσω της δουλειάς θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε και αξίζουμε».