Βαθμολογία

Νίκη και στο βάθος play-off για Αμυγδαλέα, 2-0 το Δαμασιακό

Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) ο Αετός Αμυγδαλέας κόντρα στο Δαμασιακό για την 27η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με τον Καρβούνη και εδραίωσε τη νίκη της στην επανάληψη με τον ίδιο παίκτη. Από την άλλη ο Δαμασιακός είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 0-0 με τον Σουγλή και γενικά είχε την υπεροχή και καλή κυκλοφορία, αλλά δεν είχε την ουσία.

Δυο καλές στιγμές με σουτ του Κώστα Σουγλή για την ομάδα του Νίκου Χρόνη, πριν ανοίξει το σκορ η Αμυγδαλέα στο 15' με κεφαλιά του Καρβούνη ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κυριακόπουλου. Ο ίδιος παίκτης στο 80' δέχτηκε την κάθετη και με ωραία ενέργεια και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Περδίκης, Πτ (46' Αμπατζίδης), Σάρα (46' Κλούρας), Κορλός, Ντιντής, Αντωνόπουλος (75' Ανδριανόπουλος), Ευαγγελούλης, Κυριακόπουλος, Φούντας (65' Γαρυφαλλόπουλος), Καρβούνης.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Κουτζουρέλας, Γεωργατζάς (85' Αγραφιώτης), Μούτσιος, Ντόκος, Μόκκας, Τσιάλτας, Δούκας, Μουσιάρης, Λούτσος (80' Δεληχάς), Τσεκούρας (75' Μπακαΐμης), Σουγλής Κ. (60' Ραπτοτάσιος).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ