Βαθμολογία

«Διπλό» στη Φαλάνη για την Λάρισα 2012 (PICS)

Η Λάρισα 2012 κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού κέρδισε με σκορ 0-3 τον Φαλανιακό σε ένα παιχνίδι σημαντικό και για τους δύο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ του Ξέρα στο πρώτο μέρος και ένα πέναλτι του Μανακούσιου Δ. στο φινάλε του ματς, πήραν τη νίκη με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αλλάξουν το σκορ στην επανάληψη, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 7’ ο Σελήνης εκτέλεσε το κόρνερ τη κεφαλιά πήρε ο Φλώρος Β. από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 16’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ξέρα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγινε το 0-1.

Στο 25’ καλό σουτ του Δημητρέλη μπλόκαρε ο Παπαϊωάννου. Στο 28’ η εκτέλεση φάουλ ήταν από τον Δημητρέλη, ο Λυγούρας Β. από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Πανταζή Γ. πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 34’ ο Ξέρας πέρασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και με σουτ έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός πίεσε και στο 48’ χαμένο τετ α τετ του Δημητρέλη. Και ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το φάουλ με τον Παπαϊωάννου να διώχνει με υπερένταση τη μπάλα.

Στο 53’ μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα 2012, το σουτ έκανε ο Κίτσιος Δ., η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα έσωσε τη τελευταία στιγμή ο Μαχαίρας. Στο 77’ το κόρνερ του Δημητρέλη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 85’ του Κίτσιου Δ. απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπιμπλιτζής. Στο 88’ ο Πανταζής Γ. ανέτρεψε τον Σελήνη και ο Μανακούσιος Δ. από τα έντεκα βήματα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Γεωργούλας (66’ λ.τ. Μπιμπλιτζής), Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης (66’ Πανταζής Η.), Πανταζής Γ. (91’ Καρακίτσιος Β.), Λυγούρας Β., Κολοβός, Μπλέντι, Ιωαννίδης, Δημητρέλης (87’ Πάνου), Λυγούρας Χ.

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Β., Φλώρος Πανάγ. (36’ λ.τ. Μπέης), Φλώρος Παντ., Κίτσιος Π. (46’ Μανακούσιος Θ.), Κίτσιος Δ., Μόλας, Ξέρας (65’ λ.τ. Μανακούσιος Δ.), Τσιάκος, Μπόντε, Σελήνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Νάκας, Πατέτσιος.