Βαθμολογία

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Να μην χάσουν ήταν ο στόχος και της Λαμίας και του Απόλλωνα Σμύρνης στο σημερινό (14/4) μεταξύ τους παιχνίδι στη Λαμία με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα κακό ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα Λαμία και Απόλλωνας μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο τελικό 0-0 και έχουν πλέον 26 βαθμούς βρισκόμενοι στο +5 από την Κέρκυρα και κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής στη Super League.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, ενώ το μόνο άξιο λόγου και αναφοράς ήταν το ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τάσου Παπάζογλου στις καθυστερήσεις και δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Παντελιάδης,  Πίτι (30' λ. τρ. Ναδάλες), Μπούντνικ (85' Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69' Φράγκος).

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Στάθης, Χουάρες, Ναδάλες (37' λ. τρ. Κούρος), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (46' Σιατραβάνης), Κονέ, Ελμπάζ (85' Ανιέτε).