Βαθμολογία

Χωρίς έξι ο Παναιτωλικός στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα (14/4) το πρωί με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης, η οποία περιελάμβανε τακτική, η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το αυριανό (15/4 15:00) παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το πέρας αυτής ο τεχνικός της ομάδας Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε και την αποστολή που ταξιδεύει αυτή την ώρα για τη Λάρισα και η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Για τους Αγρινιώτες εκτός αποστολής έμειναν έξι ποδοσφαιριστές οι Ιταμπέλ, Ουίλιαν, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μάζουρεκ και Μπεχαράνο.

Οι τέσσερις πρώτοι είναι στα πιτς καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν προπονήθηκαν ούτε σήμερα, ενώ οι Μάζουρεκ, Μπεχαράνο είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα στην αποστολή συμμετέχουν τελικά οι Κλέσιο και Μύγας παρότι δεν συμμετείχαν στην χθεσινή προπόνηση και ήταν αμφίβολοι ενόψει ΑΕΛ.

Αναλυτικά την αποστολή του Παναιτωλικού αποτελούν οι: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Μπράβο, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Νταλακούρας, Παρράς, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης, Άργκους.