Βαθμολογία

Ο Σφαιρόπουλος έβγαλε το καπέλο στον Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία στον αγώνα της Παρασκευής (13/4) με τον Πανιώνιο, για το πρωτάθλημα μπάσκετ και συμπαίκτες αλλά και αντίπαλοι του, υποκλίθηκαν στον άσο του Ολυμπιακού.

Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι. «Ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ηγέτης, δημιουργός, τα πάντα. Είναι πρώτος σκόρερ στην Α1. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν περνάει ούτε μία μέρα που δεν θέλει να νικήσει. Είναι η ψυχή του τέτοια που δίνει αυτό το ερέθισμα και είναι τόσο ψηλά» τόνισε.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. «Κρατάμε τη νίκη όχι την εμφάνιση» είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στους αγώνες με τη Ζαλγκίρις που ακολουθούν για την Ευρωλίγκα.

«Είναι το πρώτο ματς με τη Ζαλγκίρις που είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Δεν ξέρουμε την κατάσταση των τραυματιών. Ξεκινάμε από απόψε το βράδυ την προετοιμασία μας. Αν κάποιες παίκτης δεν είναι έτοιμος δεν θα τον πιέσουμε. Θέλουμε να είναι 100%. Ελπίζουμε κάποιοι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και να παίξουν».