Βαθμολογία

Θέλει τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα ο Βατούτιν

Να αλλάξει την απόφαση του για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα, της επόμενης περιόδου, ζητάει ο Αντρέι Βατούτιν. Ο ιδιοκτήτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν παρών στο συμβούλιο της Πέμπτης (12/4), και σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ρώσικης ομάδας, συνέστησε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ξεχωρίσει το συναισθηματικό από το επαγγελματικό κομμάτι.

«Για την υπόθεση του Παναθηναϊκού και την αποχώρηση του Ιδιοκτήτη του από το Συμβούλιο θέλω να πω ότι θεωρώ σημαντικό να ξεχωρίσουμε το συναισθηματικό με το επαγγελματικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει χρόνια στην διοργάνωση και είναι συνεργάτης στην προσπάθεια που έγινε για ανάπτυξη της Euroleague. Είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, αφοσιωμένους φιλάθλους και παράδοση» τόνισε ο Αντρέι Βατούτιν.

Ο Ρώσος μεγιστάνας υποστήριξε ότι καμία ομάδα της Ευρωλίγκας δεν θα θέσει θέμα αποχώρησης των «πράσινων» από τη διοργάνωση. «Κανείς από τους εκπρόσωπους των ομάδων της Euroleague δεν πρόκειται να θέσει θέμα αποχώρησης της ελληνικής ομάδας. Προσωπικά, θα ήθελα να επικρατήσει η κοινή λογική, να αφήσουμε το συναίσθημα στην άκρη και να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να συμμετέχει στην διοργάνωση».