Βαθμολογία

Ετοιμάζεται ο νέος σταθμός του Φ. Βρυώνη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο enimerosi24.gr, Ο Γιώργος Τράγκας, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Γιάννης Παπαγιάννης θα είναι μεταξύ πολλών άλλων  και εκτός απροόπτου – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο δυναμικό του νέου καναλιού ιδιοκτησίας Φίλιππου Βρυώνη που ευελπιστεί να διαθέτει και άδεια εθνικής εμβέλειας, δεδομένου ότι η εταιρία «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» είναι μεταξύ των υποψηφίων…

Μπορεί λοιπόν να υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη για να διανυθεί, μέχρι το νέο κανάλι να αποκτήσει υπόσταση… Ωστόσο οι συζητήσεις για τη στελέχωση, τα πρόσωπα και το πρόγραμμα του είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και ειδικά ό,τι αφορά τα πρόσωπα στη «βιτρίνα» του και τον πολιτικό του προσανατολισμό.

Για το τελευταίο απλώς και μόνο να σημειωθεί ότι ο νέος σταθμός θα είναι ένας από τους βασικούς και ταυτόχρονα από τους πιο σκληρούς αντικυβερνητικούς διαύλους στην πορεία για τις κάλπες… Αφού η αντί- ΣΥΡΙΖΑ γραμμή είναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του, πάνω στην οποία «χτίζεται» και το υπόλοιπο πρόγραμμα, ενώ αναζητούνται τα κατάλληλα πρόσωπα για να το υπηρετήσουν. Φυσικά, ο σταθμός δεν θα είναι μόνο αυτό. Εκτός από ενημέρωση, θα έχει και μπόλικη ψυχαγωγία που θα βασίζεται στη συνταγή του «Έψιλον» με αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες.