Βαθμολογία

Η απόφαση για τον Περρή

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει αρχίσει να επεξεργάζεται το πρόγραμμα του Έψιλον για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κάτι που μάθαμε αποκλειστικά στο tvnea.com, είναι πως η εκπομπή "Circo" με τους Περρή, Νέγκα και Βέλλη θα συνεχίσει κανονικά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανεξάρτητα από την τηλεθέαση που σημειώνει ή θα σημειώσει τους επόμενους μήνες.

Πέρα από αυτό, είναι σχεδόν οριστικό πως τη νέα σεζόν η σατιρική εκπομπή θα μετακομίσει στη late night ζώνη 12-1, αφού ακόμα και από τον ΣΚΑΙ η ομάδα του "Ροντέο" θεωρούσε πως θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα εκείνη την ώρα. Η σκέψη δεν εισακούστηκε επειδή τα ψυχαγωγικά προγράμματα της τούρκικης εταιρείας Acun Media ολοκληρώνεται λίγο πριν ή μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Όσον αφορά το Epsilon, για τη ζώνη 8-9 θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα η καθημερινή δραματική σειρά "Οργή" του Σταύρου Ποταμάρη, που πέρυσι τέτοια εποχή η πετυχημένη διευθύντρια προγράμματος επεξεργαζόταν να του "δώσει" το πράσινο φως για τον SKAI, αλλά λόγω της παρουσίας του επιβεβλημένου από τον Τούρκο "My style rocks", δεν μπορούσε να βρει χώρο για ένα σήριαλ στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.