Βαθμολογία

«Βαθιά ευγνωμοσύνη και ειλικρινή συλλυπητήρια»

Τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον χαμό του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου. Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για «μεγάλη οδύνη» για τον θάνατο του πιλότου που έφυγε σε ώρα καθήκοντος.

«Σήμερα χάσαμε ένα σπουδαίο πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που έφυγε την ώρα του καθήκοντος. Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη. Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του. Εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μητσοτάκης: Η μνήμη του Μπαλταδώρου ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με μήνυμά του. «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Σμηναγού μας Γιώργου Μπαλταδώρου. Έδωσε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Του οφείλουμε ευγνωμοσύνη, τον τιμούμε ως ήρωα και θα σταθούμε δίπλα στους δικούς του. Η μνήμη του ας γίνει πηγή θάρρους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Και έμπνευση συνετής αποφασιστικότητας για ολόκληρο το λαό μας», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νίκος Βούτσης: Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας

«Εκ μέρους όλων των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την οδύνη μας για τον θάνατο του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Η Βουλή των Ελλήνων αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη του. Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», σημειώνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Κικίλιας: Θρήνος για την Ελλάδα -Αθάνατος!

«Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας και στην Πολεμική Αεροπορία. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Θεοδωράκης: Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς

Με ανάρτηση στο Twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης: «Άλλος ένας πιλότος έπεσε στο Αιγαίο υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένεια της πολεμικής αεροπορίας καθώς και στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς», τονίζει στο μήνυμά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.