Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: «Δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις»

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να οφείλει σε ποδοσφαιριστές, πρώην και νυν, δεν βρήκε τις ομάδες για να αλλάξει την τιμωρία για υποβιβασμό για όσους δεν πάρουν άδεια, δηλώνει ότι θα σωθεί αλλά περνάει και στην επίθεση!

Οι «πράσινοι», με ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (12/4), κάνουν λόγο για δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων αναφορικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανυπόγραφους ισολογισμούς και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η  ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα γράφονται αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό παρελθόντων ετών, αλλά και της περιόδου 2016-17. Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση κάθε καλοπροαίρετου, που θέλει να λάβει γνώση.

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα-πολλές φορές υβριστικού και μειωτικού περιεχομένου-αμαυρώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, που τρέχουν τα θέματα αδειοδότησης, οικονομικά θέματα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της».