Βαθμολογία

Αναστάτωση στην πλαζ Βουλιαγμένης

Αναστάτωση προκλήθηκε, την Τετάρτη (11/4), στην πλαζ Βουλιαγμένης μετά από θόρυβο έκρηξης. Λουόμενοι που έπαιζαν ρακέτες άκουσαν μια έκρηξη και είδαν φωτιά να βγαίνει σε σημείο της παραλίας, μέσα από την άμμο.

Ο τρομακτικός ήχος οφειλόταν σε έκρηξη και ανάφλεξη υπόγειων καλωδίων. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Facebook, «iloveVouliagmeni», φαίνεται η φωτιά να καεί σε σημείο της παραλία.

«Παραλίγο στην πλαζ της Βουλιαγμένης αφού υπήρξε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από βραχυκύκλωμα καλωδίων! Λουόμενοι που έπαιζαν ρακέτες στην άμμο κοντά στις καντίνες της πλαζ άκουσαν ένα τρομακτικό θόρυβο από έκρηξη και ανάφλεξη υπόγειων καλωδίων!

Οι φλόγες που βλέπετε στο σχετικό βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας που έπαιζε ακριβώς δίπλα ρακέτες,προέρχονται από την ανάφλεξη των καλωδίων μετά την έκρηξη και σχεδόν επάνω στην επιφάνεια της άμμου!

Επειδή σε λίγες μέρες η πλαζ αυτή θα έχει καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες,καλό θα είναι οι υπεύθυνοι της πλαζ να κάνουν εγκαίρως τους σχετικούς ελέγχους ασφαλείας στην δημοφιλή παραλία! #iloveVouliagmeni», σημειώνεται στο σχόλιο.