Βαθμολογία

Διαψεύδει τα σενάρια για Τεννέ η Δόξα Δράμας

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που συνδέουν τον Μπάμπη Τεννέ με τον πάγκο της Δόξας Δράμας. Την Τετάρτη (11/4), λοιπόν, οι «μαυραετοί» τοποθετήθηκαν για τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, διαψεύδοντας μέσω ανακοίνωσης τα σενάρια. Μάλιστα, σημειώνουν πως τα δημοσιεύματα εμπεριέχουν δόλο και προσπαθούν να χαλάσουν το καλό κλίμα πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θεωρεί ανυπόστατα τα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου που θέλουν τον Μπάμπη Τεννέ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της στο τέλος της σεζόν. Ουδέποτε μέλος της διοίκησης έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη. Παράλληλα, θεωρεί ότι ανάλογα δημοσιεύματα εμπεριέχουν δόλο, ώστε να χαλάσουν το καλό κλίμα της ομάδας, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ».

Όσον αφορά τον Χοσέ Μαρία Κάσες υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματά της. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα επιστρέψει γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας.