Βαθμολογία

Πρόκριση με Δραχαλίβα ο Οικονόμος, 1-0 τον ΑΟ Καλαποδίου

Την πρόκριση του στην δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πανηγυρίζει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος νίκησε στο "Γ. Μητσιμπόνας" την ΑΟ Καλαποδίου με 1-0.

Έτσι η ομάδα του Κώστα Κατσάρα προκρίθηκε στην δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης εκεί που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Ιτέας ο οποίος επικράτησε στην έδρα του 2-0 του Διγενή Νεοχωρίου.

Ένα γκολ του Στέλιου Δραχαλίβα στο πρώτο ημίχρονο έκρινε το ματς υπέρ των κυπελλούχων της ΕΠΣ Λάρισας, οι οποίοι έχασαν και πέναλτι, αλλά και την ευκαιρία να καθαρίσουν νωρίτερα την υπόθεση, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Στο 15' σημειώθηκε το 1-0 όταν ο Τόλιος έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Γκουλής, όμως στην επαναφορά η μπάλα βρέθηκε στο Δραχαλίβα που με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η Τσαριτσάνη έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 24' όταν ο Ζηρδέλης έκανε γύρισμα ο Σπυριδάκης απέκρουσε με το χέρι και ο ρέφερι Μπεκιάρης έδειξε την άσπρη βούλα. Κακή εκτέλεση όμως από τον Τόλιο με αποτέλεσμα ο Γκουλής να μπλοκάρει τη μπάλα και να διατηρήσει ζωντανή την ομάδα του.

Πλέον επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στο θεσμό για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, το παιχνίδι στην Ιτέα με αντίπαλο τον Αστέρα, παιχνίδι που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 16:00

Διαιτησία: Μπεκιάρης (Στεφανής, Κανιούρας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Χάμος, Παπαγεωργίου (55' Σαπάκος), Καραλούλης (90' Τζούργκανος), Ζηρδέλης, Τόλιος (62' Ντούφας), Δραχαλίβας (73' Λεβέντης).

ΑΟ Καλαποδίου (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Γκουλής, Λάππας Ν., Κατσαρός (53' Παπαναστασίου), Σπυριδάκης, Λιάσκος, Λυτάκης, Γκανάς, Λίκο, Ταμάμης, Λάππας Ι., Μπουγιώτας.

* Με τον σημερινό αγώνα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έφτασε τους 17 επίσημους αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, στο "Γ. Μητσιμπόνας" στο οποίο μετράει 16 νίκες και μια ισοπαλία, 2-2 με τον Σμόλικα Φαλάνης. Ένα πραγματικά απόρθητο φρούριο για τους Τσαριτσανιώτες.

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ