Βαθμολογία

Καυστική ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Πανσερραϊκού

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη της Λέσχης Φίλων Πανσερραϊκού «RED LIONS» σχετικά με τα όσα άσχημα διαδραματίζονται στον ιστορικό σύλλογο των Σερρών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Εκεί μας καταντήσατε σωτήρες…. Στα όρια μας. Έχετε βυθίσει ποδοσφαιρικά ένα Νόμο, τη σημαία ενός Νομού, την ομάδα που όλη η Ελλάδα εκτιμά και συμπαθεί. Οι σωτήρες, οι μυαλοπώληδες, οι ερασιτέχνες. Αυτοί που δήθεν μπορούσαν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτοί που αφού κλείστηκαν στο καβούκι τους, έπεσαν σε τοίχο και τώρα ένας ένας πηδάν από το καράβι. Ανεύθυνοι!!! Ανεύθυνοι απέναντι στο βάρος που υποτίθεται ότι ήξεραν ότι έπρεπε να κουβαλήσουν. Ανεύθυνοι απέναντι σε ένα κόσμο που αγαπά και στεναχωριέται για όλα όσα συμβαίνουν. Αυτόν τον κόσμο που έδιωξαν. Αυτόν τον κόσμο που δεν τους ένοιαζε να έρχεται στο γήπεδο, αρκεί να πληρώνονταν η εφορία και το ΙΚΑ!!!

Και τώρα το παγόβουνο ήρθε πάνω μας. Το ίδιο παγόβουνο που σιγά σιγά ερχόταν καταπάνω μας και δεν έκαναν τίποτα να αλλάξουν την πορεία του καραβιού. ΕΙΝAI ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ;; Είναι να μην θέλεις να βρίσεις και να ζητήσεις ευθύνες; Ποιοι όμως να αναλάβουν την ευθύνη; Όλοι αυτοί που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρύβονται; Να λένε ψέματα και να κοροϊδεύουν; Και τώρα τι; Μήπως νοιάζεται κανείς; Αυτοί που μπορούσαν να βοηθήσουν έχουν αποκλειστεί… Η κοινωνία μας έχει γυρίσει τη πλάτη. Δυστυχώς… Όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε…

Ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα με ιστορία που σέβεται και αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα!!! Δεν είναι το μαγαζάκι και η παιδική χαρά κανενός!!! Όσοι είναι στο τιμόνι του έχουν μεγάλη ευθύνη και πρέπει να λογοδοτούν ανά πάσα στιγμή.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! Για τον Πανσερραϊκο μας δύσκολα… Δυστυχώς».