Βαθμολογία

Άλλη μία παραίτηση στον Πανσερραϊκό

Τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν τον Πανσερραϊκό, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Τελευταίος που γνωστοποίησε την απόφασή του να μην συνεχίσει στο πόστο του είναι ο Νίκος Αβραμάκης.

Με επιστολή του προς το Δ.Σ. εξηγεί ότι παραιτείται από τη θέση του γενικού αρχηγού, επικαλούμενος περιορισμένο χρόνο λόγω της ενασχόλησής του και με τις Ακαδημίες.

Αναλυτικά: «Κύριοι,

Μετά λύπης μου υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας μας με άμεση ισχύ. Δυστυχώς ο περιορισμένος χρόνος μου απόρροια της ενασχόλησης με τις ακαδημίες δεν μου επιτρέπει να αντεπεξέλθω όπως εγώ θα ήθελα στις αυξημένες απαιτήσεις του επαγγελματικού τμήματος. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω την αγαπημένη μας ομάδα έστω και για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστώ όλους (ιδιοκτήτη, διοικητικό συμβούλιο, προπονητικό team, εργαζόμενους, συνεργάτες, παίχτες) για την τιμή που μου κάνατε και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.  Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Θα είμαι πάντοτε δίπλα σας.

Μετά τιμής

Νικος Αβραμάκης».