Βαθμολογία

Μπαταγιάννης: «Ο Γράφας θα χτίσει τον Α.Ο. Τρίκαλα για τη νέα σεζόν»

Έντονες φήμες για ενδεχόμενο αποχώρησης του Θωμά Γράφα από τον πάγκο της ομάδας των Τρικάλων είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ, λοιπόν, Δημήτρης Μπαταγιάννης με δηλώσεις του έβαλε τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια στηρίζοντας τον προπονητή της ομάδας. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τα Τρίκαλα θα χτιστούν τη νέα σεζόν από τον 48χρονο κόουτς. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Γράφα. Είναι όλα κατασκευάσματα μερικών δημοσιογράφων που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα την παρούσα φάση. Μία ζωή στους συγκεκριμένους φταίνε τα πάντα και δε βλέπουν τίποτα θετικό, είτε είναι η διοίκηση Μπαταγιάννη είτε άλλες διοικήσεις στον Α.Ο.Τρίκαλα. Δεν έχουν βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη και δεν ξέρουν πως είναι ένας παράγοντας να πληρώνει. Στη συνέντευξη τύπου ήμουν ξεκάθαρος:Τελειώνουμε τη χρονιά με Γράφα και ξεκινάμε την επόμενη με Γράφα. Εκείνος θα χτίσει τον Α.Ο.Τρίκαλα για τη νέα αγωνιστική σεζόν».

Από εκεί και πέρα τα Τρίκαλα συμφώνησαν για φιλικό απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ, προκειμένου να καλύψουν το αγωνιστικό κενό, καθώς ακολουθούν ματς με την υποβιβασμένη Βέροια και Αχαρναϊκό.