Βαθμολογία

«Παλεύουμε για την αξιοπρέπεια και την αγάπη μας»

Τι κι αν είναι εδώ και καιρό καταδικασμένη σε υποβιβασμό; Η ΑΕΛ δεν τα παρατάει ποτέ, αφήνοντας στην άκρη τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, χάρη στη μαγκιά και την αγνή αγάπη κάποιων ανθρώπων που εξακολουθούν να τη στηρίζουν, προεξεχόντων των παικτών της.

Ο Σωτήρης Γκιουλέκας έχει κάνει μια καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί και δεν έχει απολύτως τίποτε να αποδείξει, όμως παρόλα αυτά εξακολουθεί να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρότερους.

Ο Λαρισαίος φόργουορντ ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΛ στη σπουδαία επικράτηση επί του Εθνικού Πειραιώς και μίλησε στο Basketblog για την προσπάθεια που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αναλυτικά:

«Παλεύουμε όλα τα παιδιά για την αξιοπρέπειά μας και για την ανιδιοτελή αγάπη μας για το μπάσκετ. Εγώ θα τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο, με οποίον και να παίζουμε, σε οποία βαθμολογική θέση και να είμαστε, με όσα οικονομικά προβλήματα και να έχουμε, γιατί η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι τόσο μεγάλη που είναι πάνω απ’ όλα αυτά Και είναι και ένας λόγος να δείξουμε στα νέα παιδιά ποια νοοτροπία πρέπει να υπηρετούν», ήταν η… εξήγηση του έμπειρου άσσου για την υπερπροσπάθεια που κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στον κόσμο και στο κλίμα μέσα στην ομάδα:

«Ο κόσμος μας είναι φανταστικός σε κάθε παιχνίδι μας στηρίζει και είναι δίπλα μας. Έχει την ΑΕΛ πολύ ψηλά. Η σχέση μου με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ καλή, στηρίζεται στα πλαίσια της αλληλοεκτίμησης και της συνεργασίας.

Δεν τα έχουμε παρατήσει, γιατί η ανιδιοτελής αγάπη μας για το μπάσκετ είναι πιο πάνω απ’ όλα. Πιστεύω ότι θα τον βρει τον δρόμο της η ΑΕΛ και πάλι και θα ανεβάσει το μπάσκετ της Λάρισας ακόμη πιο ψηλά».

Πηγή: basketblog.gr