Βαθμολογία

Από 10 ευρώ στο Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Σε κυκλοφορία τέθηκαν σήμερα (10/4) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Απριλίου στις 17:15 για την 27η αγωνιστική της Super League.

Οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ και αφορούν τις θύρες 6, 7, 13 και 14, στα 15 ευρώ είναι στις θύρες 1, 5Β, 5Γ, 8 και 12, 20 ευρώ στις θύρες 2, 5Α, 9 και 11, 30 ευρώ στην θύρα 10 και τέλος 50 ευρώ στην θύρα 3.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται είτε ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr καθώς και από τα εκδοτήρια στην Λεωφόρο καθημερινά από τις 09:30 μέχρι τις 17:30, ενώ τη μέρα του αγώνα από τις 10:00 μέχρι την έναρξη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Κυριακή, 15 Απριλίου (17:15) τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσωviva.gr καθώς και από τα εκδοτήρια, καθημερινά 09:30 έως 17:30.Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.