Βαθμολογία

Για την μεγάλη ανατροπή η Σίτι, τσεκάρει η Μπαρτσελόνα

Γνωστά θα γίνουν σήμερα (10/4) τα δυο πρώτα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του Champions League καθώς διεξάγονται οι επαναληπτικοί προημιτελικοί της διοργάνωσης.

Πρόκειται για το Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ εκεί που οι Ρεντς έχουν το προβάδισμα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, ενώ στην Ρώμη η Ρόμα υποδέχεται την Μπαρτσελόνα η οποία είχε επικρατήσει 4-1 στο πρώτο παιχνίδι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Με προίκα το εμφατικό 3-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" την Σίτι και έχει σκοπό να προκριθεί και πάλι σε ημιτελικά. Από την άλλη οι Πολίτες έχουν ένα βουνό να ανέβουν καθώς θα πρέπει να πετύχουν ένα γκολ νωρίς αν θέλουν να έχουν ελπίδες.

Οι Πολίτες μετά την ήττα 3-2 από την Γιουνάιτεντ θα πρέπει να περιμένουν για την μαθηματική τους στέψη στο νησί, όμως αυτό που τους απασχολεί είναι το πως θα μπορέσουν να φτάσουν στην ανατροπή. Από την άλλη η Λίβερπουλ μετά το 0-0 με την Έβερτον, φιλοδοξεί να πετύχει ένα γκολ προκειμένου να ισχυροποιήσει την πρόκριση.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μεντί και Στόουνς, ενώ επιστρέφει στην επίθεση ο Κουν Αγκουέρο. Για την ομάδα του Κλοπ νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Τσαν, Γκόμεζ, Λαλάνα, Μάτιπ καθώς και ο τιμωρημένος Χέντερσον. Το ευχάριστο είναι ότι είναι στην αποστολή το μεγάλο αστέρι της ομάδας ο Αιγύπτιος Σαλάχ.

ΡΟΜΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ξεκάθαρο φαβορί υπήρχε στο ζευγάρι αυτό κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο παιχνίδι με την νίκη της ομάδας του Βαλβέρδε με 4-1 κάτι που ουσιαστικά στέλνει τους "μπλαουγκράνα" στα ημιτελικά.

Το μόνο που χρειάζονται οι Καταλανοί είναι να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι, ενώ η Ρόμα χωρίς άγχος θα επιδιώξει να σκοράρει πρώτη μήπως και δυσκολέψει την ζωή του Μέσι και της παρέας του, αν και ακόμα και οι ίδιοι οι Ρωμαίοι ξέρουν ότι δεν έχουν πολλές ελπίδες.

Αγωνιστικά οι Ιταλοί δεν θα έχουν στο παιχνίδι τους τραυματίες Κάρσντορπ, Περότι, ερωτηματικό αποτελεί ο Ουντέρ, ενώ στο όριο καρτών είναι ο Μανωλάς. Για την Μπαρτσελόνα εκτός έμεινε ο τραυματίας Ντιν, όπως και Κουτίνιο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, με τον Ρομπέρτο να είναι στο όριο καρτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

21:45 Ρόμα - Μπαρτσελόνα COSMOTE SPORT 1 HD

21:45 Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ COSMOTE SPORT 2 HD