Βαθμολογία

Μιλόγεβιτς: «Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα»

Θέση για τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του πήρε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Το όνομα του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα «έπαιξε» για τον πάγκο των Πειραιωτών μετά την αποχώρησή του Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς σέβεται το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

«Το ποδόσφαιρο είναι show business, τα πάντα μπορούν να γραφτούν. Κάπου υπάρχει αλήθεια και κάπου όχι. Πάντα σέβομαι το συμβόλαιο που υπογράφω με κάποιον. Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Η δουλειά του προπονητή είναι απρόβλεπτη. Στην ουσία ανανεώνουμε το συμβόλαιο μετά από κάθε ματς.

Κάθε προπονητής θέλει να προπονητής θέλει να κοοτσάρει την εθνική ομάδα της χώρας του. Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι την επόμενη δουλειά μου. Δεν κάνω πλάνα, δεν ακολουθώ όνειρα. Ακολουθώ το μονοπάτι μου. Είμαι πλούσιος διότι διαθέτω μια θαυμάσια οικογένεια, φίλους και τον πνευματικό μου πατέρα.

Βλέπω τα χρήματα μόνο επιφανειακά. Δεν είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει ηθικές αξίες με τα λεφτά», δήλωσε ο Μιλόγεβιτς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «sport.blic.rs».