Βαθμολογία

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Σόουζα, Πλατέλλα στον Άρη

Για την επιστροφή του στη Super League ετοιμάζεται ο Άρης καθώς οι "κιτρινόμαυροι" με 60 βαθμούς ουσιαστικά έχουν πετύχει τον στόχο της ανόδου στην κατηγορία των μεγάλων.

Μόλις οριστικοποιηθεί και μαθηματικά η άνοδος του Άρη θα μπουν σε πρώτο πλάνο τα συμβόλαια παικτών που λήγουν το καλοκαίρι σχετικά με το ποιοι θα παραμείνουν στο σύλλογο και ποιοι όχι.

Ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας της συμπρωτεύουσας είναι οι περιπτώσεις των Ούγκο Σόουζα και Βαγγέλη Πλατέλλα οι οποίοι είναι δυο παίκτες που θα είναι από τις βάσεις για την νέα χρονιά στην Super League.

Για τον Πλατέλλα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όμως για τον Πορτογάλο αμυντικό τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα καθώς έχει στα χέρια του αρκετές δελεαστικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως στην Θεσσαλονίκη ελπίζουν στην παραμονή του.

Από εκεί και πέρα για ανανεώσεις θα κληθούν ακόμα πέντε ποδοσφαιριστές, οι Μάρκος Ντούνης, Μανώλης Τζανακάκης, Βαγγέλης Παυλίδης, Γιάννης Πασάς και Αλέξανδος Αναγνωστόπουλος, ενώ ερωτηματικά αποτελούν οι Μπαστακός, Νίκιτς, Χαντί.