Βαθμολογία

Κόντε: «Δεν φεύγω από την Τσέλσι»

Στον πάγκο της Τσέλσι θέλει να συνεχίσει ο Αντόνιο Κόντε. Ο ιταλός τεχνικός διέψευσε τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο συμπατριώτης του Τζανλούκα Βιάλι σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να ανυπομονεί να φύγει από την Τσέλσι.

«Ο Κόντε ανυπομονεί να φύγει από την Τσέλσι. Δεν μπορεί να δεχθεί πως πωλούν και αγοράζουν ποδοσφαιριστές χωρίς να τον συμβουλεύονται. Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι θέλει έναν προπονητή που θα είναι άνθρωπος του συλλόγου» δήλωσε πρόσφατα ο Βιάλι, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Η απάντηση – διάψευση δεν άργησε να έρθει από τον Αντόνιο Κόντε. «Δεν είναι αλήθεια. Ο Τζανλούκα είναι φίλος, αλλά έχω να του μιλήσω ένα χρόνο. Είναι δύσκολο για εμένα. Από την αρχή της σεζόν έχω ακούσει πολλά για το μέλλον μου. Η μόνη αλήθεια είναι ότι είμαι αφοσιωμένος στο κλαμπ. Έχω συμβόλαιο και δουλεύω σκληρά. Όλα τα άλλα δεν είναι αλήθεια» είπε ο Ιταλός προπονητής.

Σύμφωνα πάντως, με αγγλικά δημοσιεύματα μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κόντε αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.