Βαθμολογία

Θέλει να μείνει ο Λιβάγια

Τη φανέλα της ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει να φοράει ο Μάρκο Λιβάγια, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Η διοίκηση θα πρέπει να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Λας Πάλμας γι' αυτό και εκείνος πέταξε εκεί το... μπαλάκι για τις εξελίξεις.

Παράλληλα, τόνισε ότι δίκαια η ΑΕΚ κατακτά το πρωτάθλημα, καθώς είναι η καλύτερη, σημειώνοντας ότι όλοι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει το επίτευγμά τους και πάνε και για το Κύπελλο. Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Ώρα των Σπορ» για:

-Το μέλλον του: «Καλύτερα αυτή η συζήτηση να γίνει με τη διοίκηση. Εγώ θέλω να μείνω εδώ».

-Το αν στην ΑΕΚ έχουν συνειδητοποιήσει πόσο κοντά βρίσκονται στον τίτλο: «Ναι, όλοι το έχουμε συνειδητοποιήσει. Είναι κάτι που νιώσαμε μέσα από τα παιχνίδια. Αυτό που ξέρουμε είναι πως χρειαζόμαστε μόνο τέσσερις βαθμούς στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια για να μπορέσουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια, γι΄ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε επίσης έναν ημιτελικό που πρέπει να νικήσουμε για να περάσουμε και να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου».

-Το αν η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω, ότι αν δούμε τα αποτελέσματα στα μεταξύ μας παιχνίδια, όπως για παράδειγμα τα τέσσερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και οι τρεις νίκες που πετύχαμε εις βάρος του, αλλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρο και φαίνεται ποιος είναι ο καλύτερος και ποιος ο χειρότερος».

-Την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ: «Θα πρέπει να περάσουμε πολύ δυνατές ομάδες. Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να μπούμε στους ομίλους. Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται να παίξει σε ένα παιχνίδι και πριν από αυτό να ακούσει τον ύμνο. Όλοι το σκεφτόμαστε, αλλά μέχρι τότε υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν».

-Το κλίμα στα αποδυτήρια: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει τέτοια σχέση. Η αλήθεια είναι πως είναι... πρωτοφανές το κλίμα στα αποδυτήρια, έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, βρισκόμαστε και εκτός προπονήσεων, περνάμε στιγμές με τις οικογένειές μας. Πραγματικά δεν έχει να κάνει η εθνικότητα. Όλοι μας, Έλληνες, ξένοι, είμαστε ένα».