Βαθμολογία

Ηττήθηκε από την Ισπανία η Εθνική πόλο

Δεν επανέλαβε την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στην Ουγγαρία στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Καπ η ανδρική ομάδα πόλο της Εθνικής με αντίπαλο την Ισπανία.

Οι Έλληνες παίκτες γνώρισαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (6/4) την ήττα με 7-6 από τους Ίβηρες για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας άσχημο πρόσωπο, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή με εκείνο κόντρα στους Ούγγρους.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, με τους Ισπανούς να προηγούνται με 3-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέκτου. Μάλιστα, στο τέλος της δεύτερης περιόδου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 5-1.

Στην τρίτη περίοδο υπήρξε ισορροπία, ενώ στο τέλος οι 'Ελληνες προσπάθησαν για την ανατροπή πλησίασαν στο σκορ χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να παίρνουν κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Ιταλία το Μ. Σάββατο (7/4) με στόχο την πρόκρισή της στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Ισπανία – Ελλάδα 7-6 (3-1, 2-1, 1-1, 2-3).

ΙΣΠΑΝΙΑ (Χεσούς Μάρτιν): Πινέδο, Μούνιαριθ 2, Γκρανάδος 1, Ντελ Τόρο, Λαρούμπε, Μιγκέλ, Καμπάνας, Εσπανιόλ, Ταχούλ 2, Φερνάντεζ 1, Μάγιαρακ 1, Μπούστος, Λόριο.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Δερβίσης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1, Ζερδεβάς.

Βαθμολογία (2 αγώνες)

Ισπανία 6 (18-10)

Ιταλία 3 (14-16)

Ελλάδα 1 (15-16)

Ουγγαρία 1 (14-19)

Επόμενη Αγωνιστική (7/4)

17:00 Ιταλία – Ελλάδα

21:30 Ουγγαρία – Ισπανία