Βαθμολογία

ΠΑΕ Καλλιθέα: «Κακότεχνα σκηνοθετημένος»

Επίσημη θέση μετά την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για τα όσα ακούστηκαν για την αναμέτρησή της με τον Απόλλωνα Λάρισας πήρε τη Μεγάλη Παρασκευή (6/4) η Καλλιθέα.

Η αθηναϊκή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την αντίδραση της αθλητικής δικαιοσύνης, σημειώνοντας ότι ο αγώνας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά «κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρει στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όπως σημειώνει, η ομάδα πληρώνει «το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει» και περιμένει η δικαιοσύνη να βοηθήσει με την παρέμβασή της «το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Καλλιθέα εκφράζει την ικανοποίηση της για την άμεση αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα και τη κλήτευση του γενικού αρχηγού μας προς παροχή εξηγήσεων.

Η πεποίθηση μας είναι ότι ο αγώνας της ομάδος μας με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ήταν απλά χειραγωγημένος, αλλά ήταν κακότεχνα σκηνοθετημένος από πρόσωπα που έχουν βρεί στο Στοίχημα τους πόρους για την αντιμετώπιση των υπαρκτών προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα ουσιαστικά πληρώνει το τίμημα της άκαμπτης στάσης που έχει τηρήσει. Δεν θέλησε ούτε σε περίεργες συμπράξεις να συμμετάσχει, ούτε τις αρχές της να εκποιήσει. Αναμένουμε το πόρισμα των αρμοδίων αναφορικά με τις στοιχηματικές αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα και εκφράζουμε τη θλίψη μας, γιατί χρειάστηκε ο αγώνας αυτός για να διαπιστώσουν οι αρμόδιοι τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλή Ανάσταση».