Βαθμολογία

Έπαιξαν για τον Κωνσταντίνο Αντάμαλη (PICS)

Ημέρα μνήμης όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη στον Παραπόταμο διεξήχθη το 6ο Ποδοσφαιρικό Τουρνούα στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών και στέλεχος τόσο στο αγωνιστικό όσο αργότερα και στο διοικητικό κομμάτι, Κωνσταντίνου Αντάμαλη.

Μετά από την πρώτη απώλεια του θεσμού από τον Κεραυνό Παραποτάμου τη περσινή σεζόν (το τρόπαιο κατέκτησε ο Αετός Μακρυχωρίου), φέτος η ομάδα του Κεραυνού επέστρεψε στις κατακτήσεις, «σηκώνοντας» στον τελικό το τρόπαιο του 6ου Ποδοσφαιρικού Τουρνούα «Κωνσταντίνος Αντάμαλης», κόντρα και πάλι στον Αετό Μακρυχωρίου με 1 – 0, χάρις σε γκολ του Σωτήρη Χατζή (είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες να ανεβάσει το δείκτη του σκορ), κάνοντας το 5/6 στα Κύπελλα του θεσμού. Μοιραίος για τους Μακρυχωρίτες στον τελικό ο Ίλντο Τζίκα που είχε δύο δοκάρια. Το πρώτο για το 0 – 1 και το δεύτερο για την ισοφάριση.

Ημέρα μνήμης είναι για τον Δήμο Τεμπών η Μεγάλη Πέμπτη, έχοντας επιλεγεί τα τελευταία πέντε χρόνια (έτσι και φέτος) ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον αδικοχαμένο κάτοικο Παραποτάμου και μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Τεμπών, Κωνσταντίνο Αντάμαλη.

Στο 6ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντάμαλης» συμμετείχαν οι Κεραυνός Παραποτάμου, Θύελλα Ελάτειας, Όλυμπος Γόννων και Αετός Μακρυχωρίου. Νικητής για πέμπτη φορά στην ιστορία του θεσμού ήταν ο Κεραυνός Παραποτάμου, κερδίζοντας στον τελικό για τέταρτη φορά στην ιστορία του θεσμού τον Αετό Μακρυχωρίου με 1 – 0. Μονάχα πέρυσι η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου είχε καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα αγωνιστικά, στον πρώτο ημιτελικό ο Κεραυνός Παραποτάμου επικράτησε της Θύελλας Ελάτειας με 2 – 0 χάρη σε δύο γκολ των Σπύρου Μπάνου και Κώστα Μανδραβέλη. Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Αετός Μακρυχωρίου επικράτησε του Ολύμπου Γόννων με 1 – 0 χάρις σε τέρμα του Ραφαήλ Κυρίτση.

Στον τελικό η καρδιά του «πρωταθλητή» Κεραυνού μίλησε για μία ακόμη φορά. Σκόρερ ο Σωτήρης Χατζής που με γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Φαρμάκη για το τελικό 1 – 0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δύο μοναδικές στιγμές προ κενής εστίας να τελειώσει τον τελικό μια ώρα αρχίτερα, φάσεις τις οποίες και απέλυσε. Την ίδια στιγμή ο Μακρυχωρίτες είχαν με τον Ίλντο Τζίκα δύο δοκάρια!

Τις τρεις αναμετρήσεις διηύθυναν οι κ.κ. Παλαμίδας, Γκανάτσιου, Μπλιώνας, που πήραν άριστα! Οι ομάδες όπως παρατάχθηκαν:

Κεραυνός Παραποτάμου (Αχιλλέας Μάντζιαρης): Άλμπαν, Κορδέλας, Μπαρός, Μπούμπουλης Αθ., Μπούμπουλης Β., Πάσχος , Μητσογιάννης Χρ., Μανδραβέλης, Μάντζιαρης Ν., Χατζής Σ., Μπάνος.

Αγωνίστηκαν και οι: Μήλιος, Φλόρι, Χαραμαντάς, Λάλλας.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Κανταρίνος, Ζάρρας, Γιακουβής, Τσιντώτας, Αβέλλας, Σμυρλής, Τασιόπουλος, Κίτσος Γ., Χαλίτσιος, Τσιάκος, Κολτσίδας.

Αγωνίστηκαν και οι: Σολωμός, Σάκουλης.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Κανταρίνος, Ζάρρας, Γιακουβής, Τσιντώτας, Αβέλλας, Σμυρλής, Τασιόπουλος, Κίτσος Γ., Χαλίτσιος, Τσιάκος, Κολτσίδας.

Αγωνίστηκαν και οι: Σολωμός, Σάκουλης.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Φαρμάκης, Τσιαπλές, Στογιάννης, Κυρίτσης, Τζόε, Τζίκα Ντ., Καλούσης, Τσιαντούλης, Τζίκα Ίλ., Μητσογιαννης Β., Διονυσίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπιτσαράς, Χουτεσιώτης Γ.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Τσιαπλές, Γκουγκουλιάς, Μούτος, Τζήκας, Πανδρεμένος Δ., Άσι, Ζάρρας, Καναβούρας, Παιδής, Καραδούκας Στ., Μακρής.

Αγωνιστήκαν και οι: Πανδρεμένος Ρ.