Βαθμολογία

Ωραίο φιλικό στην Οιχαλία, Διγενής Νεοχωρίου - Αετός Αμυγδαλέας (PICS)

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) στο γήπεδο Οιχαλίας ανάμεσα στον Διγενή Νεοχωρίου που υποβιβάστηκε από την Γ’ Εθνική στην Α’ ΕΠΣΤ με τον Αετό Αμυγδαλέας που μετέχει με επιτυχία στην Α’ ΕΠΣΛ και έχει στόχο να πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 3-1. Το φιλικό είχε διάρκεια 70 λεπτών. Στο 15’ ο Γούτσιος με σουτ έκανε το 1-0 για το Νεοχώρι.

Στη συνέχεια η Αμυγδαλέα που ήταν πολύ καλή, έφερε το ματς στα ίσα στο 40’ με πλασέ του Γαρυφαλλόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σαρακατσάνος έκανε το 2-1 με σουτ και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σκόνδρας με σουτ στο 65’.

*Η διοίκηση του Αετού Αμυγδαλέας με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Καραμούτη θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση Κεραυνού Δένδρων και ιδιαίτερα τους κ. Τσιάτα και Γκανάτσιο για την χορήγηση του γηπέδου για τις προπονήσεις του Αετού.

Διγενής Νεοχωρίου (Αχιλλέας Σαρακατσάνος): Καρατζάς, Ζαφείρης, Μιχαήλ, Γούτσιος, Τζέλης, Αετόπουλος, Μακρής, Σκόνδρας, Τσικρικάς, Σαρακατσάνος, Κολοβός.

Έπαιξαν και οι: Μπασιάκας, Τασιούλας, Αγγελής.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Αμπατζίδης, Κορλός, Παραφέστας, Περδίκης, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Γραμένος, Σάρα, Καρβούνης, Γαρυφαλλόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Φούντας, Ευαγγελούλης, Ανδριανόπουλος, Χατζήνας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κόντινος, Σταφυλάς, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).

Το athleticlarissa ήταν και εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…