Βαθμολογία

ΑΟΧ Κισσαμικός – Δόξα Δράμας 2-1

Η Δόξα Δράμας έχασε 2-1 από τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι για την 3η θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανόλευκων» ήταν ο Ζαν Μπατίστ Λέο. Ο Γάλλος έδωσε δύο έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις τη φετινή σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να διακόψει το σερί των τριών ηττών στα Περιβόλια. Από την άλλη πλευρά η Δόξα Δράμας γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και αν της αφαιρεθούν βαθμοί, τότε θα υποχωρήσει στη μέση της βαθμολογίας...

Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό και το πρώτο σουτ έγινε στο 33' με τον Πεταυράκη. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή (52% - 48%), αλλά μόλις δύο τελικές προσπάθειες. Η Δόξα από την άλλη πλευρά έχασε με τράβηγμα τον Κάσες και το πλάνο του Νίκου Κωστένογλου διαφοροποιήθηκε άρδην.

Στο 53', λοιπόν, ο ΑΟΧ Κισσαμικός αναπτύχθηκε ωραία και ο Λέο από τα δεξιά σέντραρε με εξωτερικό φάλτσο με το αριστερό, δίνοντας γκολ πάρε - βάλε στον Χαλκιαδάκη που έκανε το 1-0. Ο σκόρερ, πάντως, λίγο αργότερα αποχώρησε με φορείο τραυματίας. Αντί να έρθει η αντίδραση από πλευράς φιλοξενούμενων, ήρθε στο 2-0 στο 70'. Και πάλι ο Λέο έκανε ωραία ατομική ενέργεια, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ξύδα και αυτός με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Βούρα.

Το μόνο που κατάφερε η Δόξα Δράμας ήταν να μειώσει με τον νεοεισελθόντα Αρναρέλλη στο 74'. Από πάσα του Μπαϊκαρά στην αντεπίθεση ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με σουτ νίκησε τον Λαζαρίδη. Από εκεί και πέρα ιδιαίτερη απειλή στην εστία του γκολκίπερ του ΑΟΧ Κισσαμικού δεν υπήρξε, με τους «κυανόλευκους» να επιστρέφουν στις εντός έδρας επιτυχίες και τους «ασπρόμαυρους» να βυθίζονται στον προβληματισμό...

Σκόρερ: 53' Χαλκιαδάκης, 70' Ξύδας - 74' Αρναρέλλης.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας (83' Αποστολίδης), Χαλκιαδάκης (67' Σάλιακας), Λέο (88' Τόλι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Όστοϊτς (70' Καπνίδης), Ντιμιτρόφσκι, Γουνδουλάκης, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Τζόκιτς (54' Βιτλής), Κάσες (46' Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.