Βαθμολογία

Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο έκανε δεκτή την προσφυγή του Κριστιάν Τσάβες κατά του ηπειρωτικού συλλόγου.

Η ηπειρώτικη ομάδα έχει το περιθώριο εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα κοινοποιήσης της απόφασης να καταβάλλει στον Λατινοαμερικάνο παίκτη το ποσό των 88.169.23 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα: Δέχεται την από 16-2-2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.