Βαθμολογία

Απολογισμός στον Αμβρυσσέα Διστόμου

Τον απολογισμό της σεζόν 2017-2018 που ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τον Αμβρυσσέα Διστόμου έκανε ο γενικός γραμματέας της ομάδας Γαρύφαλος Πετράκος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Για δεύτερη φορά ο Αμβρυσσέας Διστόμου συμμετείχε σε εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μετά το μακρινό 1982 και την τότε Α’ Εθνική Ερασιτεχνική – μετέπειτα – Δ’ Εθνική που ήταν μια μεγάλη επιτυχία να ανεβεί μια ομάδα, λόγω του έντονου συναγωνισμού που επικρατούσε στη Βοιωτία.

-Σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο τότε με ομάδες από Αθήνα και Κρήτη υποβιβάστηκε κάνοντας μια αξιόλογη πορεία, αλλά κάποια λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα της περιόδου είχαν στοιχίσει, (κάποιοι τα ζήσαμε) ειδικά που δεν είχε ολοκληρωθεί το γήπεδο στο Δίστομο και παίζαμε στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου τον πρώτο γύρο.

-Σήμερα η ομάδα μας στην παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική σημειώνοντας εντός και εκτός έδρας αξιόλογα αποτελέσματα, πέτυχε την 6η τιμητική θέση και παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ εθνικής κατηγορίας σε έναν όμιλο φωτιά, με 5 ομάδες του Βόλου την πρωταθλήτρια Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και την ιστορική Θήβα των 25.000 κατοίκων!

Τώρα που το πρωτάθλημα έκλεισε για εμάς με επιτυχία μπορώ να πω τα εξής:

Φέτος το Δ.Σ. του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Έκανε μια Τιτάνια προσπάθεια που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στο Δίστομο. Με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Καβαλαγιό έδωσε ο καθένας μας αυτό που μπορούσε ηθικά και υλικά και βοήθησε οικονομικά όσο μπορούσε για να ανταπεξέλθει ο σύλλογος σε κάτι που κακά τα ψέματα είναι δυσβάστακτο.

Για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κακού γηπέδου στο Δίστομο μοιραστήκαμε το Ιδιόκτητο γήπεδο Άσπρων Σπιτιών μαζί με δύο ομάδες, για προπονήσεις και 4 αγώνες.

«Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο του Κ. Μυτιληναίου για την παραχώρηση, την ομάδα της Ένωσης ΑΣΑ για τις διευκολύνσεις στο γήπεδο για ότι χρειαστήκαμε και ειδικά τον κ. Σουργιαδάκη Μάνο την ψυχή του γηπέδου!!!!!

-Ακόμη ευχαριστούμε την ομάδα του Κυπάρισσου Αντίκυρας για τη συνεργασία όλη τη σεζόν και την άψογη συνεννόηση!

Φιλοξενήσαμε ομάδες ιστορικές, στερηθήκαμε όμως να έχουμε μια έδρα με κανονικό αγωνιστικό χώρο, χάνοντας πολύτιμους παίκτες το Δεκέμβριο (Στούμπος – Κέβιν) και άλλοι που δεν ήρθαν λόγω κακού πλαστικού γηπέδου.

-Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν φάνηκε, αλλά σταδιακά οι παίκτες μας, κρατώντας χαμηλή ένταση στην προπόνηση λόγω των εναλλαγών πλαστικού – χόρτου, έβγαλαν προβλήματα. Εδώ να ευχαριστήσουμε τον Κ. Νικολάου Νίκολαο τον φυσιοθεραπευτή μας για την πολύτιμη προσφορά του καθημερινά. Επισημαίνω ότι δεν υπήρξε οικονομική βοήθεια από κρατική επιχορήγηση και όλο το βάρος το επωμίστηκε ο Προέδρος του Ιστορικού μας Σωματείου, τα μέλη της διοίκησης και οι φίλαθλοι με χορηγίες – διαφημίσεις κλπ.

– Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Δ.Σ. του Αμβρυσσέα τους φίλους που συνεργαστήκαμε, τους απλούς φιλάθλους που ακολούθησαν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια και ζήσαμε μαζί αυτό το μικρό όνειρο που μετά από κάποια χρόνια θα το ονομάζουμε αξέχαστο.

Έπειτα από μια διαδρομή 7 χρόνων θέλω να ευχαριστήσω εκτός από τον Πρόεδρο κ. Ηλία Καβαλαγιό, τον Αντιπρόεδρο Τάκη Δημάκα, τον Γεν. Αρχηγό Δημήτρη Γκλάβα τον τεχ. Σύμβουλο Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, τον ταμία Ακη Μανόπουλο, τον Ειδικό Γραμματέα Φάνη Φιλίππου, την μορφή των αποδυτηρίων και του γηπέδου του σωματείου Παναγιώτη Μάριο, και όλη την οικογένεια Μάριου, τον γενικών καθηκόντων Νίκο Ζάκκα, το νομικό σύμβουλο Θανάση Γαμβρίλη, την υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, Άννα Μπάρλου καθώς και τον Παναγίωτη Καστρίτη και Δημήτρη Δήμα που πρόσφεραν κι αυτοί στα εντός έδρας παιχνίδια για ότι χρειάστηκε.

-Η παρουσία όλων στην ομάδα μας, ήταν σημαντική και συνέβαλαν όλοι στην επιτυχία αυτή.

Ακόμη, ειδική μνεία πρέπει να γίνει πρώτα, στον κ. Γεώργιο Κουνούκλα που είχε επωμιστεί και βοήθησε ως εξωδιοικητικό στέλεχος σε θέματα Ε.Π.Σ.Β και Ε.Π.Ο. Και ιδιαίτερα στον κ. Λουκά Δημάκα που σαν επώνυμος οπαδός πλέον, δεν έχασε αγώνα εντός-εκτός, βοηθώντας όπου του ζητήθηκε σε θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας. Και οι δύο προερχόμενοι από τον πολιτισμικό σύλλογο Διστόμου που υπηρετούν με μεγάλη επιτυχία!

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αφήνει πίσω χαρές και λύπες. Όμως όταν πετυχαίνεις το στόχο πρέπει απλώς να βάζεις τον επόμενο.

-Αναγκαίο να συσταθεί επιτροπή εκτός από το Δ.Σ και από φιλάθλους του Αμβρυσσέα, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα να τρέξει το θέμα άμεσα και να μην προσπαθήσει κανένας να το φρενάρει ή να το χρεωθεί ή πολύ περισσότερο να το εκμεταλλευθεί για άλλους σκοπούς!

-Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές: κ. Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς , κ. Ηλία Λιόντο , κ. Δημήτρη Σκούνα , που όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να επιτευχθεί ο στόχος άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, έτσι είναι αυτά!!!

-Ακόμη τους γυμναστές κ. Χρήστο Περγαντίνα, κ. Παναγιώτη Αγγελέτο, κ. Δημήτρη Σπάρο και κ. Μάκη Τσανίδη .

-Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας που μέσα από πολύ δύσκολές συνθήκες φέτος, πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα και κέρδισαν επάξια το σεβασμό, γράφοντας ακόμα μια επιτυχημένη σελίδα στην ιστορία του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Ο Γεν. Γραμματέας

Γαρύφαλος Πετράκος

YΓ1: Καθημερινά το inbox της ομάδας κατακλύζεται με συγχαρητήρια και μπράβο από ομάδες, παράγοντες, προπονητές, παίκτες και φιλάθλους. Ως διοίκηση τους ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε για μια συνέχεια όπως την ονειρεύονται όλοι και μακάρι στο μέλλον να ζήσουν πολλά σωματεία της Βοιωτίας αυτό το ωραίο ταξίδι στην Γ’ Εθνική!

ΥΓ2: Και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας, τον Διευθυντή κ. Μιχάλη Τσάτση για την άρτια διοργάνωση των εντός έδρας αγώνων και την υποστήριξη στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς και στην Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας, τον πρόεδρο κ. Κωσταντίνο Νίκα, τους συμβούλους και το προσωπικό που στάθηκαν δίπλα μας σε οτι ζητήσαμε.

Καλή Ανάσταση Και καλό Πάσχα»