Βαθμολογία

Γιασικεβίτσιους: «Θα έπρεπε να παίζουν όλοι ίδια ώρα»

Δηλώσεις έκανε ενόψει της αυριανής (6/4 19:00) αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο τεχνικός των Λιθουανών Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τους δευτεραθλητές Ευρώπης και τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα του να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός της μη διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής ίδια ημέρα και ώρα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Εμείς προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ξέρουμε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες αυτούς πιθανότατα θα παίξουν. Για μας όμως δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός παρά τους τραυματισμούς του είναι σε καλή κατάσταση. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης της ομάδας και πρέπει να τον περιορίσουμε.

Θα προσπαθήσουμε, όπως πάντα, να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου και να παίξουμε πιο γρήγορα. Δεν υπάρχουν τέλειες ομάδες στην Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Για μας έχει μεγάλη διαφορά να τερματίσουμε έκτοι από το να είμαστε όγδοοι. Πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το γεγονός ότι για πολλοστή φορά τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου δεν διεξάγονται ίδια μέρα και ώρα, δίνοντας τη δυνατότητα για «μαγειρέματα», είπε:

«Πιστεύω πως όλοι θα έπρεπε να παίζουν την ίδια ώρα. Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα λόγω της τηλεόρασης, αλλά από αθλητική άποψη θα έπρεπε τα ματς να γίνονται ταυτόχρονα για να μην έχει κανένας δυνατότητα επιλογής».