Βαθμολογία

Γκουαρδιόλα: «Θα παλέψουμε...»

Με ένα βαρύ σκορ έφυγε χτες (5/4) η Μάντσεστερ Σίτι από την έδρα της Λίβερπουλ από την οποία ηττήθηκε με 3-0 και πλέον ψάχνει ένα θαύμα για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο τεχνικός των Πολιτών Πεπ Γκουαρδιόλα παρά το βαρύ 3-0 δεν τα παρατά και δήλωσε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει καθώς υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά και όλα μπορούν να συμβούν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του τεχνικού της Σίτι:

«Πιστεύω στην ομάδα μου. Έχει δείξει πολλά καλά πράγματα φέτος. Το σκορ είναι βαρύ, δεν το αρνούμαστε. Έχουμε όμως μπροστά μας άλλα 90 λεπτά και θα προσπαθήσουμε. Είναι δύσκολο, γιατί αντιμετωπίζουμε μια σπουδαία ομάδα, αλλά θα το παλέψουμε. Τώρα έχουμε τη Μαν. Γιουνάιτεντ στην έδρα μας για το πρωτάθλημα και μετά τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ. Θα δούμε τι θα γίνει.

Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, μπήκαμε με προσωπικότητα στο ματς και πιστεύω πως μέχρι το 2-0 ήμασταν καλά. Στο πρώτο γκολ κάναμε ένα λάθος και μετά δεν αμυνθήκαμε σωστά μέσα στην περιοχή μας. Στο δεύτερο κατέβασμά τους ήρθε το φανταστικό γκολ του Τσάμπερλεϊν. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, αλλά δεν είχαμε καλές ευκαιρίες γιατί η Λίβερπουλ έπαιξε κλειστά. Χρειαζόμασταν ένα γκολ, αλλά δεν ήρθε».