Βαθμολογία

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε...»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (5/4) η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην οποία ζητά ένα τεράστιο συγγνώμη από τον κόσμο για την εικόνα της ομάδας στο χθεσινό (4/4) παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 25η αγωνιστική.

Η ήττα της γιαννιώτικης ομάδας με 0-1, αλλά κυρίως η κακή της εμφάνιση ενόχλησε αρκετό κόσμο του ΠΑΣ και έτσι η διοίκηση μέσω αυτής της ανακοίνωσης ζητά συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ παράλληλα τον ευχαριστεί και για την παρουσία του στη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με αυτή την ανακοίνωση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους εσάς που βρεθήκατε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και που μέχρι τέλους δίνατε δύναμη στην ομάδα, αλλά κυρίως επειδή θέλουμε να ζητήσουμε σε όλους εσάς συγγνώμη για την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Από εδώ και πέρα χρέος μας, αλλά και αυτό που θα κάνουμε είναι να κερδίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη φετινή χρονιά και παράλληλα να ξεκινήσουμε δυναμικά το σχεδιασμό και τις πράξεις για την επόμενη χρονιά. Σας θέλουμε δίπλα μας με τη στήριξη σας και εμείς θα κάνουμε το χρέος μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της».