Βαθμολογία

Η αποστολή για την Παναχαϊκή

Με την Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (5/4) ο Παναιγιάλειος, με τους «μελανόλευκους» να ολοκληρώνουν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους τη Μ. Τετάρτη (4/4) για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πέτρος Δημητρίου μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Τσουρής, Τσάινας, Σακελλαρόπουλος και Τεπερεκίδης.

Η ομάδα του Αιγίου δεν έχει στο μυαλό της τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, η οποία θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν, όντες μάλιστα αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα καταφέρουν να σώσουν τη χρονιά.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος Γαβρηιλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Ζαφειράκης, Αγιούποφ, Καναβέτας, Κόκκορης, Αθανασίου, Χαρίτος, Σμίλτος, Δοξάκης, Τζένετ, Πολιανίδης, Κάναλς, Ρέλλας, Σκαρτσίλας, Σταματής.

Στα εξωαγωνιστικά ο Αλί Μοχάμεντ Χαμπντούν  ο οποίος είναι υποψήφιος αγοραστής της ομάδας μίλησε για την προοπτική αυτή τονίζοντας ότι ελπίζει σε αίσιο τέλος.

Μεταξύ άλλων ο Χαμπντούν ανέφερε: «Μου αρέσει εδώ. Η πόλη, το κλίμα στην ομάδα και νιώθω ήδη μέλος μιας όμορφης οικογένειας. Όταν είσαι με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλα, όμως θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα προκύψει μετά το τέλος του εξονυχιστικού ελέγχου που γίνεται στα βιβλία της ΠΑΕ. Να γνωρίζουμε ακριβώς το ύψος των χρεών. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και στις 10 περίπου ημέρες που θα μείνω εδώ, πιστεύω να τελειώσουν όλα ομαλά και σε νέα νέα συνέντευξη Τύπου να προβούμε σε επίσημες ανακοινώσεις.

Υπήρξα ποδοσφαιριστής, αγαπώ αλλά και γνωρίζω καλά το άθλημα. Ξέρω ότι τα κέρδη δεν θα είναι άμεσα αλλά υπάρχει τριετές πλάνο για την ομάδα κι αν όλα εξελιχθούν όπως τα έχω στο μυαλό μου. Ο Παναιγιάλειος θα αποκομίσει κέρδη μακροπρόθεσμα. Παράλληλα με τις επιχειρηματικές μου βλέψεις, σε συνεργασία με τον κ. Χριστοδουλόπουλο, σε Ροδιά (γήπεδο γκολφ και κλαμπ) και Χαλανδρίτσα (πίστα Φόρμουλα 1), θα δώσω το ίδιο μεγάλο βάρος και στην ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει για τον κόσμο. Γνωρίζω τον Μορσέντι, έχω συνεργαστεί με τον γιο του και δεν με έχει αποθαρρύνει η εμπλοκή του με τα διοικητικά της ΠΑΕ που είχαν άδοξο τέλος όπως ξέρουμε. Δεν με τρομάζει τίποτα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ο Παναιγιάλειος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Θέλω κάτι υγιές και καθαρό. Εύχομαι η ομάδα να παραμείνει στη Β΄ Εθνική, αλλά κι αν ακομη υποβιβαστεί, θα χαθεί μία χρονιά αλλά δεν θα είναι η καταστροφή. Θα είμαι στο γήπεδο με την Παναχαϊκή και καλώ τον κόσμο να έρθει να βοηθήσει τη ομάδα σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

«Εγώ θα αποκτήσω τις μετοχές, αλλά στη διοίκηση θα συνεχίσουν οι ίδιοι άνθρωποι, στους οποίους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν, εκτός από το μετοχικό πακέτο του κ. Ρέλλα, αποκτήσω και εκείνο του κ. Κυριαζόπουλου δεν το γνωρίζω ακόμη και δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Ούτε για το χρηματικό ποσό που θα διαθέσω. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες μετά τις συναντήσεις που θα έχω μαζί τους».