Βαθμολογία

Στεφανίδης: «Η ομάδα μας είναι άρρωστη»

Η Σπάρτη γνώρισε την ήττα με 3-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό τη Μ. Τετάρτη (4/4), γεγονός που άφησε δυσαρεστημένους όπως είναι φυσικό όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Μάρκος Στεφανίδης η ομάδα του βρέθηκε στο ίδιο έργο θεατές, βρισκόμενη με 2-0 πίσω στο σκορ μόλις στο 7’ της αναμέτρησης.

Οι Λάκωνες όπως επισήμανε επίσης ο τεχνικός της ομάδας είναι άρρωστη και θα πρέπει να τη βοηθήσει ο κόσμος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:    

«Βρεθήκαμε το ίδιο έργο θεατές και στο 7' κυνηγούσαμε ένα σε βάρος μας σκορ 2-0. Δυστυχώς, όμως πολλοί καλοί παίκτες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα, ενώ και ο διαιτητής σφύριζε αλλοπρόσαλλα. Δεν μας έδωσε ένα πεντακάθαρο πέναλτι. Η ομάδα είναι άρρωστη και επηρεασμένοι από άλλα προβλήματα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να αποπροσανατολίζονται. Παραταχθήκαμε χωρίς προπόνηση και προερχόμενοι από κοπιαστικό ταξίδι. Μόνος του ο πρόεδρος προσπαθεί χωρίς υποστήριξη, με αποτέλεσμα το βάρος να είναι δυσβάσταχτο. Πρέπει να λυθούν πολλά θέματα. Χρειάζεται από όλους στήριξη και σκληρή καθημερινή δουλειά. Πρέπει να μας βοηθήσει ο κόσμος. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, αν και τον έχουμε πικράνει».