Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα»

Αντιμέτωπος με τη Μιλάνο στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Ευρωλίγκας τίθεται την Μεγάλη Πέμπτη (5/4) ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από την ιταλική ομάδα και στοχεύουν στη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα τους εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Γι' αυτό, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, το ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει σύμφωνα με το όνομα και τις δυνατότητές του. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού« λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία την Μεγάλη Τετάρτη (4/4):

«Πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αυτό το έλεγα. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν μια νίκη για να κλείσουν τη σεζόν.

Θα πρέπει να έχουμε δύναμη, σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Επίσης, έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα η Αρμάνι. Έχουν παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός».

Για τα «πράσινα» γκαρντ των «πρασίνων»: «Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτσέσκι».