Βαθμολογία

Με απουσίες στο Αίγιο η Παναχαϊκή

Η τρίτη θέση είναι πλέον ο πιο ρεαλιστικός στόχος για την Παναχαϊκή και είναι αποφασισμένη να μην την χάσει. Οι Αχαιοί αντιμετωπίζουν τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, με τα προβλήματα να είναι αρκετά για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Δημήτρης Γκίνο ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Νίκος Μασούρας. Παράλληλα, Φωτάκης, Ντάσιος, Φουρλάνος και Πολίμος είναι τιμωρημένοι.

Απών θα είναι και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Αγουρίδης.

Η αποστολή που θα αποσυρθεί νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ»: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος, Ελευθεριάδης, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Ανακοίνωση για την καταγγελία

Παράλληλα, οι Αχαιοί εξέδωσαν ανακοίνωση, εξηγώντας τους λόγους που προχώρησαν σε καταγγελία κατά της Δόξας Δράμας για την αντικανονική συμμετοχή του Στεφάνοβιτς στον αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας, την ηθική της υποχρέωση απέναντι στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και εκπληρώνοντας το καθήκον της προασπιζόμενη τα συμφέροντα της αλλά και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, στο μερίδιο που της αναλογεί, κατέθεσε καταγγελία όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ,  κατά της ΠΑΕ Δόξα Δράμας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Άρη».