Βαθμολογία

Ερμής Κιβερίου: «Η πίκρα τους είναι μεγάλη τελικά»

Ανακοίνωση στην οποία απαντά στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής εξέδωσε η ομάδα του Ερμή Κιβερίου, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά για την μεγάλη πίκρα της ομάδας από την Λέσβο για το ότι δεν κατάφερε τίποτα τελικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Από την πρώτη αγωνιστική ο Ερμής πάλεψε με πάθος όλα τα παιχνίδια και σκοπός του ήταν η νίκη μέσα σε αθλητικά και μόνο πλαίσια. Αυτό το αποδεικνύουν και τα συγχαρητήρια που λάμβανε από όλες τις ομάδες, είτε έχανε, είτε κέρδιζε.

Αυτό έγινε και χθές στο γήπεδο μας όπου αντιμετωπίσαμε τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής και τον κερδίσαμε δίκαια εντός γηπέδου με μόνο 1-0!
Οι κατηγορίες που προσάπτει η διοίκηση του Διαγόρα, περί φανατισμού, φουσκωτών, τραμπούκου Δημάρχου, Δημοτικών συμβούλων, χρήση βίας κατά την άφιξη, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα!

Από πότε απαγορεύεται στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Καμπόσο και φίλο του προέδρου μας Αντ. Λυμπέρη να παρακολουθεί παιχνίδια ομάδων του Δήμου του; Από πότε απαγορεύεται σε Δημοτικούς Συμβούλους  και φίλους του ποδοσφαίρου να βρίσκονται σε αγώνες του Ερμή; Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να σπιλώνει μια καθαρή προσπάθεια και να μιλάει για μίσος και βία.

Αυτές οι πρακτικές δεν αρμόζουν στον συλλογό μας και στα άτομα που απαρτίζουν το Δ.Σ.. Κάποιο λάθος κάνει η διοίκηση του Διαγόρα, που προφανώς ξεχνάει πολύ εύκολα κάποιες συμπεριφορές στο πρώτο γύρο. Ε κύριε Τόμυ!!! Η πίκρα τους είναι μεγάλη το κατανοούμε, τόσο "κόπο" έκανε άλλωστε η Διοικήση τους και δεν κατάφεραν τίποτα τελικά!!!

Καλύτερο όλων είναι να κάνουν την αυτοκριτική τους, όπως θα κάνουμε και εμείς».