Βαθμολογία

Ένα «ΝΑΙ» θέλει ο Παναθηναϊκός

Ανατροπή των δεδομένων έχουμε στην υπόθεση για την ποινή υποβιβασμού ομάδων λόγω χρεών σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Livesport.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μπορεί αρχικά η πρόταση της ΑΕΚ να μην πέρασε καθώς θα πρέπει να συναινέσουν τα 3/4 των μελών της διοργανώτριας, ωστόσο τα δεδομένα έχουν ανατραπεί.

Πιο συγκεκριμένα από τις 16 ΠΑΕ θα πρέπει να ψηφίσουν την πρόταση τουλάχιστον 12 για να περάσει και να γίνει η αλλαγή. Αρχικά ήταν οκτώ οι ομάδες που ψήφισαν, όμως πλέον αυτές έχουν φτάσει τις έντεκα.

Ο άμεσα εμπλεκόμενος είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος πλέον έχει στο πλευρό του άλλες δέκα ομάδες, οι οποίες μαζί με το «τριφύλλι» φτάνουν τις έντεκα, άρα απαιτείται να πει ακόμα μια το πολυπόθητο «ΝΑΙ».

Οι «πράσινοι», που έχουν ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στην υπόθεση και βλέπουν ότι έχουν αρκετούς υποστηρικτές ψάχνουν ακόμα έναν και σύμφωνα με όσα αναφέρονται είναι ανάμεσα σε Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Αυτό που θέλουν στον Παναθηναϊκό είναι να περάσει η εν λόγω τροποποίηση που αν τελικά συμβεί τότε θα απομακρύνει οριστικά το φάσμα του υποβιβασμού για την ιστορική αθηναϊκή ομάδα.